Εκδρομή στο Βόλο

 TITLOSEGGRA

Πράξη 22η /1903-2012

Θέμα: <<Αξιολόγηση προσφορών για εκδρομή Α,Β Λυκείου και Γ Λυκείου>>

Στο Θεσπρωτικό σήμερα, ημέρα Δευτέρα 10-03-2012 στο γραφείο του Διευθυντή του Λυκείου συνεδρίασε η 5/μελής επιτροπή για την αξιολόγηση προσφορών από ταξιδιωτικά γραφεία για την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Α και Β Λυκείου, καθώς και για τη μονοήμερη μετακίνηση των μαθητών της Γ Λυκείου με προορισμούς το Βόλο και τη Θεσσαλονική αντίστοιχα στις ημερομηνίες 30, 31 Μαρτίου ? 1 Απριλίου και 2 Απριλίου 2012.

Οι προσφορές ήταν:

Α) για Βόλο: Από Kosmas Tours 64 ? ανά μαθητή. Δεν υπήρξε άλλη προσφορά.

Β) για Θεσσαλονίκη: 1) Alkysson Travel Club συνολική προσφορά 700 ? 2) Kosmas Tours συνολική προσφορά 650 ? 3) Papadimas Travel συνολική προσφορά 690 ? 4) Τουριστικό Γραφείο ΚΤΕΛ Πρέβεζας <<Νικόπολη>> 32,60 ? ανά μαθητή. 5) Zenebissis Travel συνολική προσφορά 600 ?.

Η επιτροπή αξιολόγησε τις προσφορές και αποφάσισε για την τριήμερη εκδρομή στο Βόλο να αποδεχθεί τη μοναδική προσφορά από την Kosmas Tours και για τη μονοήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη να αποδεχθεί την οικονομικότερη προσφορά από την Zenebissis Travel .

Γι΄αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Ο Διευθυντής

Τα μέλη της επιτροπής

Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού