Ευχετήριο Μήνυμα

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

του Κατσανάκη Απόστολου Διευθυντή του ΓΕΛ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ολοκληρώνεται και επίσημα ο κύκλος της μάθησης για τους απόφοιτους της Δευτεροβάθμιας.

Θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς τους, συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα τους, όπως και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που κάθε χρονιά στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών τους.

Σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους τους, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία μόνο από τις πολλές ευκαιρίες που σίγουρα θα συναντήσουν στη ζωή τους. Χρειάζεται επιμονή να τις αξιοποιήσουν και να κάνουν τις σωστές επιλογές για το μέλλον τους.

Το καινούργιο ταξίδι που ξεκινά από σήμερα για τους νέους φοιτητές μας είναι η απαρχή της διεκδίκησης ενός καλύτερου μέλλοντος.

Ο Διευθυντής και Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Θεσπρωτικού τους ευχόμαστε    Καλή πρόοδο και Καλή Σταδιοδρομία.

Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού