Final Four

Το πρωινό της Παρασκευής στο Xanthi FC Arena ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική γιορτή της τελικής φάσης του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών και αγοριών.


afisa-sxolikon


Μία γιορτή, που είχε ξεκινήσει το βράδυ της Τετάρτης στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet με την ομιλία του Υπεύθυνου της ομάδας Φυσικής Αγωγής, Αθανάσιου Πέτσιου και τους χαιρετισμούς των Γιώργο Παπαθανασίου (Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και Πρόεδρος Ο.Ε.Σ.Α.Δ.), Ξανθής Κωνσταντινίδου (Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Θράκης), Παναγιώτη Καμαρίδη (Επόπτης Αγώνων) και Σοφίας Ζήσης (Ομάδας Φυσικής Αγωγής) και τα «ξανθιώτικα» δώρα που δέχθηκαν οι συμμετέχουσες ομάδες

(Αριστοτέλειο Κολλέγιο, ΓΕΛ Θεσπρωτικού, 110 ΓΕΛ Ηρακλείου, 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας στα κορίτσια 

και 2ο ΓΕΛ Ξάνθης, Νέα Γενιά Ζηρίδη, 1ο ΓΕΛ Αγρινίου και 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς στα αγόρια),

συνεχίστηκε στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της μεγάλης μας ομάδας με απόλυτη διοργανωτική επιτυχία από μία πόλη που ανταποκρίνεται σε όλα τις μεγάλες «υποχρεώσεις» που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας με επιτυχία. Περισσότεροι από 1000 φίλαθλοι παρακολούθησαν τους τελικούς, με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής και τους εθελοντές ? γυμναστές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης να δέχονται τα συγχαρητήρια για τη διοργάνωση.

από το   http://www.xanthi-sport.gr

 

Νικήτριες ομάδες, στα κορίτσια το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και στα αγόρια το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης.


1 2


Στον  μικρό τελικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος κοριτσιών η ομάδα μας έχασε από το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας με 5-1.

Η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που επιτεύχθηκε με την πρώτη συμμετοχή του σχολείου αποτελεί από μόνο του μια τεράστια επιτυχία.

 

Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας κ. Γεώργιο Φίντζο  και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ'αυτό το μεγάλο όνειρο, εκφράζει η Διεύθυνση και ο Σύλλογος του ΓΕΛ Θεσπρωτικού.


Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού