Αγιασμός 2016 - 17 - Σελίδα 2

Ευρετήριο Άρθρου
Αγιασμός 2016 - 17
Σελίδα 2
Όλες οι Σελίδες

Να συστρατευτούμε μαζί με τους εκπαιδευτικούς για την προάσπιση του δημόσιου σχολείου και να συνδιαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα μας εξασφαλίζουν άριστα ελληνικά δημόσια σχολεία.

 

Σας εύχομαι λοιπόν καλή δύναμη και να έχετε κουράγιο για να συμπαραστέκεστε στο δύσκολο δρόμο των παιδιών σας.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι ? αγαπητοί συνεργάτες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη διαρκή και ακούραστη προσπάθειά σας, για την εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων μας. Η διδακτική πράξη είναι κάτι περισσότερο από το να μεταβιβάζεις τη γνώση και να αποστηθίζεις δεδομένα. Είναι να εμπνέεις την αλλαγή και να φτάνεις στην κατανόηση και στη σύνθεση. Είμαι βέβαιος πως με κάθε πρόσφορο τρόπο θα στηρίζετε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, ώστε να συμβάλετε καθοριστικά στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών.

 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΠΥΣΔΕ και το προσωπικό που στελεχώνει την διεύθυνση, που εργάζονται συνεχώς για τον συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του νομού μας.

 

Με την ευχή ότι το νέο σχολικό έτος θα είναι καλύτερο από το προηγούμενο, σας καλωσορίζω στα σχολεία και σας εύχομαι μια χρονιά δημιουργική, μια χρονιά επιτυχιών και προόδου!

 

 

Καλή σχολική χρονιά!

 

Δρ. Κων/νος Καμπουράκης

 

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας



Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού