Επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου

 

 

Στις 18 Δεκεμβρίου το σχολείο μας, στην καθιερωμένη εδώ και πέντε χρόνια Χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία ενίσχυσης - συμπαράστασης δράσεων με ανθρωπιστικό περιεχόμενο, επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου.

 

kibotos

 

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

Οι μαθητές του σχολείου μας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης που βρίσκονται στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, μεταφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη που συγκέντρωσαν άλλα οι ίδιοι και άλλα που πρόσφεραν χορηγοί της επίσκεψης.

Οι κυριότεροι χορηγοί μας τους οποίους και ευχαριστούμε είναι οι:

Α-Β Βασιλόπουλος, κατάστημα Θεσπρωτικού

Γιολδάσης Αρτοποιήματα

Μασούτης Σούπερ Μάρκετ

Μύλοι Παπαφίλη Α.Ε.

Σόγια Ελλάς

 

 

 

Φωτογραφίες, Μπόμπορη Θεοδώρα

Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού