Ημερίδα με θέα το Φως

 

Πραγματοποίθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας ημερίδα στα πλαίσια του εορτασμού του Διεθνούς Έτους του Φωτός.

Η διεθνής επιστημονική και εκπαιδευτική κοινότητα εορτάζει φέτος το Διεθνές Έτος Φωτός, κύριο θέμα του οποίου είναι ο τρόπος με τον οποίο το φως, αλλά και οι τεχνολογίες που σχετίζονται μ? αυτό, επηρεάζουν κάθε έκφανση της ανθρώπινης ζωής.

 

AFISA 2015

 Η ημερίδα διοργανώθηκε από το σχολείο μας σε συνεργασία με το ΕΚΦΕ Πρέβεζας, μετά από πρωτοβουλία του π. Κωνσταντίνου Λάμπρου, καθηγητή Φυσικής στο σχολείο μας.

 Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι κκ. Πλακίτση Κατερίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διδακτικής Φυσικών Επιστημών Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Σούλη Αλεξάνδρα, Σχολική Σύμβουλος Φυσικών Επιστημών νομών Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, Τσιαντής Κων/νος, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων ΔΔΕ Πρέβεζας, π. Βαρνάβας Λαμπρόπουλος, αρχιμανδρίτης Ι.Μ. Νικοπόλεως & Πρεβέζης, Πανταζή Γιαννούλα, Φυσικός , υπεύθυνη ΕΚΦΕ Πρέβεζας.

 Στην ημερίδα μεταξύ των άλλων ήταν προσκεκλημένοι και παρέστησαν, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Αγγελική Φωτεινού και ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας κ. Μπέλλος Χριστόφορος.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και μαθητές της από το Λύκειο Φιλιππιάδας, το Τεχνικό Λύκειο Φιλιππιάδας, το Γυμνάσιο Θεσπρωτικού και μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού σχολείου Θεσπρωτικού.

 Το πρόγραμμα της εκδήλωσης εκτός από ομιλίες περιλάμβανε πειραματικές επιδείξεις και δρώμενα από μαθητές του Λυκείου μας και έκλεισε με κάλαντα και τραγούδια στα οποία συμμετείχε και ορχήστρα από το Λύκειο Φιλιππιάδας την οποία και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή της.

 

 

 

 

Φωτογραφίες

Μπόμπορη Θεοδώρα, Δημολίτσα Αναστασία

Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού