Αγιασμός Σχολικού έτους 2015 -16

 

 

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, σε κοινή εκδήλωση του Γυμνασίο με το Λύκειο, έγινε ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2015 -16.

 

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης εκτός των άλλων αναγνώσθηκαν ο χαιρετισμός του Διεθυντή Δευτεροβάθμιας Πρέβεζας κ. Μπέλλου και τα μύνηματα της Περιφερειακής Διευθύντριας Ηπείρου κ. Φωτεινού και του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πρέβεζας κ. Χρυσοστόμου.

 

Χαιρετισμός Διευθυντή της Δ.Δ.Ε Πρέβεζας

 Με την έναρξη των μαθημάτων εύχομαι στους μαθητές, στους συναδέλφους, στο διοικητικό και στο βοηθητικό προσωπικό   υγεία και πρόοδο. Δύναμη, απόθεμα ψυχής και καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας με αγάπη για την πρόοδο των μαθητών μας.


 

Μύνημα της Περιφερειακής Διευθύντριας Ηπείρου.

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων, εύχομαι σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στο όμορφο και κοπιαστικό ταξίδι της γνώσης, της κατανόησης του κόσμου, της κοινωνίας και του εαυτού μας, εύχομαι καλή πορεία. Γνωρίζω ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας όμως ποτέ εκείνοι που αγωνίστηκαν δε μετάνιωσαν για τη μάχη που έδωσαν. Η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δε δόθηκε..

Ευχαριστώ προκαταβολικά τους συναδέλφους μου γιατί ξέρω καλά ότι για μια ακόμη χρονιά, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, θα είναι συμπαραστάτες στην προσπάθεια των μαθητών μας και θα σταθούν πλάι στις ανάγκες και τα προβλήματά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι το σχολείο εκτός από πηγή γνώσης είναι και φορέας αξιών. Και ειδικά σε εποχές κρίσης είναι σημαντικό να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.

 

Καλή χρονιά, υγεία και δύναμη σε όλους.


Δείτε εδώ το μύνημα του σεβασμιότατου Μητροπολίτη.

 


Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού