Αγιασμός Έτους 14-15

 

 

Αγαπητοί μαθητές,

Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, θέλω να σας καλωσορίσω στο σχολείο και να σας ευχηθώ μια χρονιά δημιουργική με όλο επιτυχίες και προόδους.

Να καλωσορίσουμε ιδιαίτερα τα ¨πρωτάκια¨του Γυμνασίου και του Λυκείου και να τα βοηθήσουμε όλοι μας να ενταχθούν ομολά στο σχολικό περιβάλλον.

Αυτό σημαίνει και ομαλή ένταξη στη κοινότητα.

 

P1010875

 

Δύσκολη χρονιά. Όμως οφείλουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι στη σχολική κοινότητα να βοηθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε στο μικρότερο δυνατό για τον καθένα μας τα όποια προβλήματα.

Το σχολείο είναι η ελπίδα για το μέλλον, είναι αυτό που θα συντελέσει στη δημιουργία μιας καλύτερης και δίκαιης και ανθρώπινης κοινωνίας με πίστη σε αξίες και αρχές που θα συντελέσουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας ενεργών πολιτών, υπεύθυνων και προπάντων σπουδαίων ανθρώπων.

Για να επιτευχθούν αυτά χρειάζεται όλοι μας από όποιο μετερίζι είναι ο καθένας να ανταποκριθούμε στους ρόλους μας.

Οι καθηγητές ως λειτουργοί, οι μαθητές να διαβάζουν, να έχουν αρχές, οι γονείς να συμμετέχουν ενεργά στη σχολική κοινότητα και η πολιτεία να συμπαραστέκεται ενεργά.

Όλοι μαζί θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε. Αξίζει όλοι να αγωνισθούμε για να γίνει το σχολείο μας όαση δημιουργίας και ελπίδας.

Ελπ'ιζω ακράδαντα ότι θα τα καταφέρουμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

 

Φωτογραφίες Ρεμπής Π.

Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού