Τελετή Ονοματοθεσίας του σχολείου

Ευρετήριο Άρθρου
Τελετή Ονοματοθεσίας του σχολείου
Σελίδα 2
Σελίδα 3
Σελίδα 4
Όλες οι Σελίδες

 

 

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΡΗΤΡΙΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΣ ΖΟΡΜΠΑ-ΤΣΟΓΚΑ

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


 

 

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, την Παρασκευή 6-12-2013 και ώρα 12:00, σε μια κατάμεστη από κόσμο και συγκίνηση αίθουσα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν της δωρήτριας των σχολείων, κυρίας Ευστρατίας Ζορμπά-Τσόγκα, με αφορμή τη μετονομασία των δύο σχολείων, του μεν Γυμνασίου σε Γυμνάσιο Θεσπρωτικού «Ευστρατία Ζορμπά-Τσόγκα», του δε ΓΕΛ σε Γενικό Λύκειο Θεσπρωτικού «Βασίλειος Ζορμπάς» και την ανάρτηση από το Δήμο Ζηρού των επιγραφών.


 

 Έργα στο σχολείο που έγιναν με τις Δωρεές της κ. Ζορμπά

 Έργα στο σχολείο που έγιναν με τις Δωρεές της κ. Ζορμπά

 

 

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν ο Δήμος Ζηρού και τα δύο σχολεία, παρέστη και λάμπρυνε με την παρουσία της η δωρήτρια κυρία Ζορμπά. Επίσης παρέστησαν ο αιδεσιμότατος πατήρ Σωτήριος Καραμέτσης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πρέβεζας, ο πατήρ Ιωσήφ Κοκκίνης, ο δήμαρχος Ζηρού Γιολδάσης Δημήτριος, η διευθύντρια ΔΔΕ Πρέβεζας Σφονδύλη Βασιλική, τέως, πρώην και νυν αντιδήμαρχοι, ο πρώην διευθυντής του ΓΕΛ Αλεξίου Γεώργιος, ο διοικητής της ΠΥ Θεσπρωτικού Μπόμπορης Κων/νος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Λελοβιτών Πρέβεζας, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών, οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, εκπρόσωποι των φορέων του Δήμου και της Πολιτείας, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, συγγενείς της δωρήτριας και πλήθος κόσμου.


 

Σύντομο Φωτογραφικό Χρονικό της Τελετής

Σύντομο Φωτογραφικό Χρονικό της Τελετής

 

 

 

Η εκδήλωσε άνοιξε, με ένα σύντομο χαιρετισμό, τον οποίο απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος κύριος Δημήτριος Γιολδάσης, ο οποίος ευχαρίστησε τη δωρήτρια για το σπουδαίο έργο που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στα σχολεία που έλαβαν το όνομά της, αναφέρθηκε στην ανάγκη τέτοιες πράξεις να γίνονται παραδείγματα προς μίμηση για τους μαθητές και τους νέους και ευχαρίστησε και τους παρευρισκόμενους για την αθρόα συμμετοχή τους σ? αυτή την εκδήλωση.




Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού