Τελετή Ονοματοθεσίας του σχολείου - Σελίδα 2

Ευρετήριο Άρθρου
Τελετή Ονοματοθεσίας του σχολείου
Σελίδα 2
Σελίδα 3
Σελίδα 4
Όλες οι Σελίδες

 




Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η διευθύντρια του Γυμνασίου, κυρία Νάσση Φρειδερίκη, η οποία καλωσόρισε την κυρία Ζορμπά στο «δικό» της πλέον σχολείο και, αφού εξήρε το ήθος, τη γενναιοδωρία, την ευαισθησία και την αγάπη της προς τους μικρούς μαθητές και των δύο σχολείων, έκανε μία σύντομη αναφορά στο χρονικό αυτής της μετονομασίας, αναφέροντας πως υπήρξε αίτημα και των δύο σχολείων, των γονέων και της μικρής κοινωνίας, οι οποίοι με την ενέργεια αυτή θέλησαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τις έως τώρα δωρεές της στο σχολικό συγκρότημα και τους μαθητές του.

Χαρακτηριστικά η κυρία Νάσση απευθυνόμενη προς τη δωρήτρια ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

 «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας υποδεχόμαστε σήμερα κοντά μας. Κοντά στους μαθητές μας που βλέπουν με τα αθώα μάτια τους και τα αγνά συναισθήματά τους τις ευγενείς δωρεές σας σαν τη μητρική αγκαλιά, η οποία χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα χαρίζει απλόχερα την αγάπη και τη στοργή της σε ό τι πολυτιμότερο ο Θεός της χάρισε.

 

 

 

 


Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού