Η επίδραση του περιβάλλοντος στην τοπική γαστρονομία
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας, στο πλαίσιο της Πράξης«Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», διοργανώνει, στις 5, 6 και 7 Απριλίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ, στην Λίμνη Ζηρού, Σεμινάριο με θέμα :
«Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στην τοπική γαστρονομία»
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των Νομών Πρέβεζας, Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Λευκάδας.