Μάρτης μου ο ..... ΛΥΣΙΑΣ

 

 

 

lysias

 

Διαδικασία εγγραφής - συμμετοχής

Δυνατότητα συμμετοχής στο ΛΥΣΙΑ έχουν όλοι οι Έλληνες μαθητές Δ΄ - Στ΄ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι φοιτούν σε σχολεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό (Απόδημος Ελληνισμός). Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις στη χρήση των υπολογιστών, παρά μόνο πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι συμμετέχοντες πληροφορούνται τους όρους από τον δικτυακό τόπο του ΛΥΣΙΑ ή τα σχολεία τους. Μπορούν να συμμετέχουν σε δοκιμαστικά παιχνίδια (demo) για να εξοικειωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού. Η συμμετοχή απαιτεί τη δημιουργία προσωπικής ταυτότητας με εγγραφή, η οποία περιλαμβάνει:

  • ονομα - USERIDκαι ΜΥΣΤΙΚΟ κωδικο - PASSWORD(μοναδικά για κάθε χρήστη),
     
  • Προσωπικά Στοιχεία(όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, φύλο, τάξη, σχολείο, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), τα οποία αξιοποιούνται μόνο στον ΛΥΣΙΑ.

Κάθε χρήστης έχει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ (USERID) με το οποίο μπορεί να συμμετέχει και στις δύο φάσεις του διαγωνισμού. Σε περίπτωση δήλωσης ανακριβών στοιχείων ή δημιουργίας πολλών κωδικών, αποκλείεται η συμμετοχή στην τελική φάση του ΛΥΣΙΑ.

Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού