Ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών

 

 

Ατήσεις μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

ηλεκτρονικά από εδώ


Αναλυτικά:

Ξεκινάει από σήμερα  27 Ιουνίου 2024 η προθεσμία για τους μαθητές Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη μέσω της  «Ηλεκτρονικής Αίτησης» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Αίτηση πρέπει να υποβληθεί για:

  • τις μαθήτριες και τους μαθητές που αποφοίτησαν από τη Γ' Γυμνασίου και θα φοιτήσουν για το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α' Λυκείου και
  • τις μαθήτριες και τους μαθητές που αποφοίτησαν από τη Α΄ και Β΄ Λυκείου και θα ανανεώσουν την εγγραφή τους για το σχολικό έτος 2024-2025 στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου αντίστοιχα ή θα μετεγγραφούν σε άλλου τύπου σχολείο.

Για όσο διάστημα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν νέες αιτήσεις, καθώς επίσης και να τροποποιούν, να διαγράφουν, να εκτυπώνουν και να αποθηκεύουν τις ήδη υποβληθείσες αιτήσεις τους.


Είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί Γ.Γ.Π.Σ. & Ψ.Δ. (TaxisNet) του «Κηδεμόνα Ε-eggrafes» του/της μαθητή/τριας.




Το Blog του Κεραυνού Πολιτιστκός Σύλλογος Φιλαρμονικός Σύλλογος  Η Ιστοσελίδα της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού